De kookworkshop

Aan de workshops nemen minimaal 16 personen deel.
Uitzondering hierop zijn gezelschappen (vriendengroepen, bedrijfsuitjes, verenigingsuitjes etc.) die een leerzame, gezellige avond met elkaar willen hebben, dan kunnen wij grotere groepen ontvangen.
Naast een leerzame avond moet het vooral een gezellige avond worden.
In principe werken 2 personen aan een kookunit en maken daar onder deskundige begeleiding hun gerechten klaar.
Wij hebben diverse thema-avonden zoals:
Basis workshop – Italiaanse keuken – Kerstmenu – Oudhollandse gerechten – Lekker wokken – Indonesische workshop – Barbecue en buitenkeuken.

Het tijdplan van de avond:

Inloop vanaf 18.45 uur:
Deelnemers worden ontvangen met koffie, thee, chocolademelk of een frisje.

Kookworkshop vanaf 19.00 uur:
Beginnen met het gezamenlijk bereiden van een of twee voorgerechten.

Om ca. 19.45 uur gaan we aan tafel en genieten we van dit/deze voorgerecht(en).

Daarna weer de keuken in en gaan we aan de hoofdgerechten beginnen.

Rond 22.00 uur weer aan tafel voor de hoofdgerechten en de bijgerechten en we sluiten de avond af met een heerlijk nagerecht.

Een deel van de bijgerechten maken we  tijdens de workshop en de overige bijgerechten hebben wij al voorbereid.

De zomer-special workshop heeft over het algemeen meer eetmomenten, zoals dat in de tuin ook gebruikelijk is.

Tijdens de avond zijn er naast de wijnen uiteraard ook diverse frisdranken te gebruiken.

Het wijnarrangement wordt speciaal voor de gerechten van de betreffende avond samengesteld.