GARNALEN COCKTAIL

Ingrediënten:

125 gram garnalen
1 komkommer
2 kiwi’s
20 gram fijn gesneden bleekselderij
80 gram crème fraiche
80 gram mayonaise
een paar druppels citroensap
mespuntje cayennepeper
zout en peper uit de molen

Bereiding:

Was de komkommer, snij hem in de lengte doormidden en halveer deze stukken zodat je een kwart komkommer krijgt.
Haal met een lepeltje de zaadlijsten er uit.
Meng in een ruime kom de crème fraiche, de mayonaise met de garde rustig door elkaar.
Maak dit op smaak met zout en peper en een voeg ook een paar druppels citroensap toe.
Schep de garnalen en de bleekselderij er rustig door heen.
Schil de kiwi’s  en snij deze in dunne plakjes.
Leg de plakjes in de halve komkommers.
Schep de garnalencocktail voorzichtig in de komkommer.
Garneer de cocktail af met de gegrilde pijnboompitjes.

Uiteraard kan de garnalencocktail ook in een feestelijk glas geserveerd worden in plaats van de komkommer.