ROMA WRAPS

Ingrediënten:

250 gram gerookte kipfilet
250 gram Roma tomaten
250 gram met koud water gewassen komkommer
150 gram mais uit blik
75 gram fijn gesnipperde rode paprika
4 tortilla wraps van 25 centimeter
mayonaise
zout en peper uit de molen

Bereiding:

Verwarm de tortilla’s door ze heel kort aan beide kanten in de braadpan te leggen.
Snij de kipfilet in smalle reepjes en doe de reepjes in een ruime kom.
Halveer de komkommer, verwijder met een lepel de zaadlijsten en snij de rest in smalle reepjes.
Snij de tomaten doormidden, verwijder het kroontje en snij het tomaatvlees in smalle reepjes.
Meng in een ruime kom de tomaat, komkommer, paprika en mais goed door elkaar schep ook de kipfilet erdoor.
Breng het geheel op smaak met zout en peper uit de molen.
Bestrijk de tortilla’s met een dun laagje mayonaise, vul ze met het kip-groenten mengsel, vouw ze dicht en zet ze op tafel.