Ingrediënten:
400 gram in smalle reepjes gesneden kipfilet
400 gram gemengde ijsbergsalade
250 gram gehalveerde snoeptomaatjes
250 gram in kleine blokjes gesneden komkommer
200 gram in schijfjes gesneden kastanjechampignons
150 gram gebroken cashewnoten zonder zout
100 gram zoet zure cocktailuitjes
100 gram zoet zure augurkblokjes
40 gram in fijne halve ringen gesneden rode ui
1/2 eetlepel fijngeknipte bieslook
60 gram frietsaus
10 gram kipkruiden
400 gram gemengde ijsbergsalade
250 gram gehalveerde snoeptomaatjes
250 gram in kleine blokjes gesneden komkommer
200 gram in schijfjes gesneden kastanjechampignons
150 gram gebroken cashewnoten zonder zout
100 gram zoet zure cocktailuitjes
100 gram zoet zure augurkblokjes
40 gram in fijne halve ringen gesneden rode ui
1/2 eetlepel fijngeknipte bieslook
60 gram frietsaus
10 gram kipkruiden
Bereiding:
Zet de pan op het vuur en laat deze boven hoog vuur even warm worden.
Doe een flinke scheut braadboter in de pan, wacht tot het schuim verdwenen is en de boter lichtbruin van kleur is.
Doe een flinke scheut braadboter in de pan, wacht tot het schuim verdwenen is en de boter lichtbruin van kleur is.
Doe het vlees in de pan en bak het vlees, terwijl je het regelmatig door de pan schuift, boven hoog vuur tot de onderkant bruin is, draai het om en bak ook de andere kant bruin.
Doe het vlees in de pan en laat de onderkant mooi bruin worden.
Schep het een keer om en laat het weer bruin worden.
Herhaal dit tot alle blokjes bruin van kleur zijn.
Schep het een keer om en laat het weer bruin worden.
Herhaal dit tot alle blokjes bruin van kleur zijn.